Uitzending gemist?

Uitzending gaat over met welke milieuvriendelijke isolatiematerialen je beter kunt isoleren onder de vloer, in de spouwmuur en onder het dak, dan de traditionele isolatiematerialen. Je kunt beter je huis isoleren dan geld op de bank te plaatsen. Dit levert meer geld op, doordat je bespaart op je energierekening.
De bus RondomDOM wordt gepresenteerd. Er wordt een vloer geïsoleerd met Tonzon Thermoskussens en een schuindak geïsoleerd met pure witte schapenwol van Dosha.

Daarnaast worden ook de volgende milieuvriendelijke isolatiematerialen gepresenteerd welke je beter kunt gebruiken voor vloer, spouwmuur en dak: Isolatie van Houtvezelplaten, Vlaswol van Isovlas, reflecterende dekens van Isobooster/ PXA Nederland, Biofoam van Thermoscomfort.

Verder laat ik zien dat je met een hele rol Tonzon Thermoskussens  1,5 keer een gemiddelde woning kunt isoleren. Voor Isobooster heb je een bestelbusje nodig. Voor de andere isolatiematerialen heb je gauw een vrachtwagen nodig om bijna net zo goed te isoleren.

link over meer achtergrond informatie van deze milieuvriendelijke isolatiematerialen.

Of meer over waarom bodem of vloerisolatie kun je hierheen linken