rondomdom01rondomdom02

 

Waarom zou ik energie besparen?

Energie besparen is goed voor de portemonnee, levert meer comfort in huis en is goed voor het milieu.

Dit betekent een zuiniger, schoner en gezonder leven.

Door het isoleren van de vloer, dak of gevel of zonnepanelen op het dak gaan we energie besparen. Hierdoor gaan de energierekening omlaag. We gebruiken minder stroom en gas. Daarnaast wordt het in huis comfortabeler. Geen koude voeten meer, geen kou meer door het raam, geen vocht meer uit de kruipruimte, minder tocht in huis. Doordat het droger wordt in huis is het sneller warm in huis.

Het wordt allemaal een stuk gezonder

Hoe kan ik energie besparen?

We kunnen energie besparen door de vloer te isoleren, het dak te isoleren, de gevel te isoleren of de spouwmuur te isoleren. Enkel glas te vervangen door dubbel glas (HR++ glas). Of we vervangen onze cv ketel door een HR ketel.  Of zonnepanelen op het dak.

 

Wat levert energie besparing mij op?

Door uw woning te isoleren, kunt u geld besparen. Met vloerisolatie, gevelisolatie, dakisolatie of dubbel glas voorkomt u warmteverlies. Daardoor is uw energieverbruik lager. Hiermee besparen we op de gasrekening ( of op elektra of stadsverwarming). Maar ook zonnepanelen op het dak besparen het gebruik van elektriciteit.

Dit betekent minder belasting voor het milieu.

Bovendien belast u het milieu minder. Vooral in oude huizen valt winst te behalen. Door uw woning te isoleren, kunt u geld besparen.