RondomDOM wordt ondersteund door

Gemeente Utrecht

RondomDOM heeft in 2012 gebruik gemaakt van de SIDO regeling (NMC-Utrecht).
In 2013 heeft RondomDOM een plan ingediend bij het initiatievenfonds van de Gemeente Utrecht. De gemeente heeft het activiteitenplan van RondomDom ondersteund en in juni 2013 subsidie verstrekt.

www.utrecht.nl

Energiepuntwonen

RondomDOM ondersteunt energiepuntwonen van de gemeente Utrecht.
Overweegt u om maatregelen te nemen die uw woning energiezuiniger maken, maar kunt u wel wat hulp gebruiken? De gemeente Utrecht ondersteunt u  als woningeigenaar en begeleidt u bij het nemen van energiebesparende maatregelen. Van advies tot en met de uitvoering, maar ook bij de financiering. Op deze site vindt u wat u zelf kunt doen en wat de gemeente voor u kan betekenen. Een overzicht van producten en diensten van de gemeente vindt u op de pagina ‘De gemeente helpt u’.

www.utrecht.nl/energiepuntwonen

Rabobank Utrecht

Met duurzame investeringen in uw huis bespaart u op uw energierekening en verhoogt u het comfort in huis. Bovendien laat een investering in veel gevallen de waarde van uw huis stijgen en spaart u het milieu.

-Via de Energiebespaarlening is het mogelijk om tegen een aantrekkelijke rente geld te lenen voor energiebesparende maatregelen. De overheid, ASN-bank en de Rabobank maken deze lening mogelijk. Kijk voor meer informatie en het aanvragen van een Energiebespaarlening op www.energiebespaarlening.nl.

www.rabobank.nl

Eneco installatiebedrijven Midden

Eneco heeft RondomDom gesponserd in  2013, 2014 en 2015

Energie U

Energie-U is een lokaal duurzaam energiebedrijf voor en door alle Utrechters (bewoners en bedrijven). Wij willen voor en met zoveel mogelijk Utrechters in onze eigen regio duurzame energie opwekken. En hoe minder je gebruikt, hoe minder je hoeft op te wekken. Daarom willen we alle Utrechters helpen om hun energiegebruik zoveel mogelijk te reduceren.

www.energieU.nl

Tonzon

TONZON heeft een revolutionaire isolatiemethode ontwikkeld met de uitvinding van het opvouwbare isolatiemateriaal. Je kunt ook zeggen: TONZON heeft de thermosfles flexibel gemaakt. Met deze techniek kan je met minder ruimteverlies meer isolatiewaarde bereiken. Bestaande vloeren worden met Thermoskussens warmer dan nieuwbouwvloeren. Bestaande zolders blijven in de zomer koeler dan in een standaard nieuwbouwhuis. Het is de meest milieuvriendelijke isolatiemateriaal door de geringe transportkosten.Voor een uitgebreide beschrijving van de verschillende toepassingen, klik op de site hieronder.

www.Tonzon.nl

Isobooster

Isobooster  is Isolatiemateriaal dat is opgebouwd uit meerdere lagen van reflectiefolie en noppenfolie
Waardoor een isolatiedeken ontstaat.
Het lage gewicht betekent lage milieubelasting tijdens fabricage, maar ook tijdens transport.
Door de toepassing van meerdere lagen reflectiefolie is de dikte minder dan een derde dan van de op dit moment de meest toegepaste isolatiematerialen. Hierdoor is ook door de geringe dikte minder dan een derde aan transport nodig.

www.pxanederland.nl


RondomDOM werkt nauw samen met

Groene bouwmaterialen

Groenebouwmaterialen uit Heusden is een groothandel in milieuvriendelijk isolatie en bouwmaterialen

Zonnig 030

organiseert collectieve inkoop zonnepanelen in Utrecht, onderdeel van Energie-U

 


RondomDOM staat vermeld bij

Urgenda

Urgenda is de actie-organisatie voor duurzaamheid en innovatie die Nederland sneller duurzaam wil maken, samen met bedrijven, overheden, maatschappelijke organisaties en particulieren.

www.urgenda.nl

De dag van de duurzaamheid

De dag van de duurzaamheid is een initiatief van de organisatie Urgenda. Op de Dag van de Duurzaamheid, wil Urgenda laten zien hoe groot de duurzaamheidsbeweging in Nederland al is, door mensen en organisaties die met duurzaamheid bezig zijn op te roepen van zich te laten horen en ‘nieuwe mensen’ bij duurzaamheid te betrekken.

www.dagvandeduurzaamheid.nl

Duurzame Dinsdag

          duurzamedinsdag

 

Samenwerking met en advies en feedback van

RondomDOM heeft medewerking, inspiratie, feedback en samenwerking met de Gemeente Utrecht (Programma Utrechtse Energie, Energiepuntwonen),  Utrecht Natuurlijk, Energie U, Groenebouwmaterialen, De Glazen Swaan, De Vergroening Van Utrecht, Jonge Milieu Adviseurs, De Woonpioniers, Brand New Energy, , Dutopia, Corrdon, Bamboo concepts, Groenpand, PXA Nederland, Conforta-vloerisolatie, Klus-Klus, De Handige Meeuwen, Econovum, Enerbouw, SWA, Moai-company, Spoor van vernieuwing, DeVIPbus en vele anderen. Allen stimuleren in Utrecht energiebesparing, samenwerking of werkgelegenheid.

RondomDOM blijft medewerking, inspiratie, feedback en samenwerking houden met diverse partijen die in Utrecht stimuleren  tot energiebesparing, samenwerking of werkgelegenheid.

,